VRACHTWAGEN MET AANHANGWAGEN

Haal je rijbewijs CE binnen één maand!

​Doe een test en kies samen met onze instructeur je een lespakket!

 

  • Betaal nooit teveel!       
  • Pakketten op maat      
  • 95% slagingspercentage    
  • Ruim 55 jaar ervaring
Stel een vraag

MEER INZETBAAR ZIJN?

Verbreed je inzetbaarheid door bij LEEUW opleidingen je rijbewijs CE te halen. Naast de gewone vrachtwagen mag je hiermee elke combinatie besturen; zowel trekker-oplegger als bakwagen met aanhanger. Bij LEEUW opleidingen les je een vol uur! Dat is 20% meer lestijd dan bij andere rijscholen!
 

Rijlessen inplannen

KOSTEN

Onze vakkundige rij-instructeurs zetten al hun ervaring in om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Bij LEEUW opleidingen kom je nooit voor financiële verrassingen te staan! De kosten van de opleiding staan overzichtelijk in de prijslijst. Voor bedrijven maken we graag een offerte op maat. Vraag een offerte aan!
 

Offerte aanvragen

OPLEIDINGSDUUR EN PLANNING

Het benodigde aantal lessen is afhankelijk van de test die je voor aanvang doet. Je lest bij LEEUW opleidingen altijd op je eigen tempo. Deze opleiding kunnen we in overleg op korte termijn inplannen! Boek hier je test.

 

Het pakket bestaat uit:

  • Test van 2 lesuren
  • Afhankelijk van de test bepalen we samen het lespakket
  • CCV praktijkexamen

MEDISCHE KEURING

Als je meer dan drie jaar geleden je C rijbewijs haalde, moet je opnieuw medisch gekeurd worden. Is dat korter geleden, dan hoef je alleen nog een Eigen Verklaring invullen. Vraag deze aan!

KOSTEN EN SUBSIDIES

De kosten van LEEUW opleidingen staan overzichtelijk in de prijslijst.
Voor bedrijven maken we graag een offerte op maat. Vraag een offerte aan!

Voor bedrijven zijn er ESF subsidiemogelijkheden, vraag hiervoor naar de voorwaarden. Op al onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Betalen in termijnen kan ook!

Wist je dat je je rijbewijs ook in termijnen kunt betalen en kunt financieren? Hiervoor werken wij samen met MijnBetaalplan. Bereken direct wat dit voor jou betekent.

TWIJFEL JE WELK PAKKET HET BESTE BIJ JOU PAST?

ANDERE RELEVANTE CURSUSSEN

Praktijk

Lees meer

Vragen?

Mark helpt je graag!