TRACTOR RIJBEWIJS

Bij LEEUW opleidingen haal je je tractorrijbewijs in twee lesdagen!

Jij wilt toch ook veilig de weg op met je tractor?
Theorie-examen gehaald? Start dan nu met je 2-daagse praktijkopleiding!

 

  • Betaal nooit teveel!       
  • Pakketten op maat      
  • 95% slagingspercentage    
  • 50 jaar ervaring
Stel een vraag

BETERE VERKEERSVEILIGHEID

Het T-rijbewijs is verplicht met als doel de verkeersveiligheid te verbeteren. Het is bedoeld voor tractorrijders die nog geen rijbewijs B (personenauto) hebben maar wel op de openbare weg willen rijden. Onze ervaren rij-instructeurs stomen je in twee dagen klaar voor het examen!

 

Rijlessen inplannen

Basispakket vanaf € 1608,-

Bij LEEUW opleidingen les je een vol uur (dus 60 minuten). Bovendien worden onze instructeurs regelmatig bijgeschoold zodat ze jou de hoogste kwaliteit rijles geven.
De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkdeel. Het LEEUW opleidingen basispakket tractor kost € 1608,- en bestaat uit 16 lessen en een praktijkexamen.

Rijlessen inplannen

Inhoud van de rijopleiding

De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkdeel.

Theorie

Het CBR theorie-examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen, waarvan je er 35 goed moet hebben om te kunnen slagen in de pilotfase. Dit aantal wordt op termijn aangepast. Je mag al theorie-examen doen vanaf 15,5 jaar. Hier bestel je een Internetkaart speedtheorie T-rijbewijs.

Praktijk

Nadat je het theorie-examen gehaald hebt kun je starten met de praktijkopleiding. Aansluitend volgt het officiële praktijkexamen.

Kosten

Klik hier voor de prijslijst.

Betalen in termijnen kan ook!

Wist je dat je je rijbewijs ook in termijnen kunt betalen en kunt financieren? Hiervoor werken wij samen met MijnBetaalplan. Bereken direct wat dit voor jou betekent.

PROEFLES INPLANNEN?

ANDERE RELEVANTE CURSUSSEN

Auto (B)

Lees meer

Vragen?

Marieke helpt je graag verder!