Autorijbewijs

Auto Theorie (B)

  • Hoog slagingspercentage
  • Opleiding volgens RIS methodiek
  • Ervaren instructeurs
  • Goed lesmateriaal
Plan Intest Info

Auto Theorie (B)

  • Proefles
  • Hoge slaging
  • Ervaren instructeurs
Plan Intest Info

Je autorijbewijs halen in Eindhoven of Helmond

De autorijschool in Eindhoven waar de kans dat je in één keer slaagt groot is, biedt verschillende mogelijkheden aan wanneer je je rijbewijs wilt halen. Zo hebben we bij LEEUW opleidingen, in samenwerking met het CBR speciale pakketten voor je samengesteld en werken wij met een persoonlijk plan volgends de RIS methode, Gouden Leeuwen, VOG om de kans zo groot mogelijk te maken dat jij in één keer je rijbewijs haalt. Ons team wordt continu getraind om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Of het nu gaat om een rijbewijs, nascholingstrainingen of een andere training op maat, je kunt bij ons altijd uitgaan van de beste kwaliteit. Met ruim 55 jaar ervaring kunnen wij als autorijschool in Eindhoven precies bieden wat jij nodig hebt.

De autorijschool in Eindhoven waar je je rijbewijs B in drie stappen haalt

Ga jij je rijbewijs in één keer halen bij LEEUW opleidingen? Dan zal er begonnen worden met een intest van 1 uur. Hier wordt door de rijinstructeur bekeken welk pakket het beste bij jou past. Wanneer de intest is afgelopen bespreken we gelijk met jou onze bevindingen op het hoofdkantoor van de autorijschool in Eindhoven. Nodig vooral je ouders/ verzorgers uit om hier bij te zijn. Na de intest is het belangrijk dat je zo snel mogelijk je theoriecertificaat haalt. Deze kun je al vanaf je 16e jaar behalen. Let er wel op dat het certificaat maximaal anderhalf jaar geldig is. Ook kan er dan eindelijk gestart worden met de autorijlessen in Eindhoven. Deze duren bij ons een vol uur, dus 60 minuten! Dat is 20% meer autorijles in Eindhoven dan bij andere rijscholen in de omgeving. Alle rijinstructeurs hebben een Verklaring Omtrent Gedrag. Hierdoor weet je zeker dat zij betrouwbaar zijn en professioneel te werk gaan tijdens de autorijlessen in Eindhoven.

De autorijlessen in Eindhoven in termijnen betalen

Wil jij je rijbewijs geheel op jouw tempo volgen in Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Best of Nuenen? Wil je meer informatie of over een rijles in Eindhoven of omgeving? Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 040-2647373. Graag plannen we de intest voor je in zodat je zo snel mogelijk aan je eerste autorijles in Eindhoven kan beginnen.

Ook interessant:
Aanhangerrijbewijs BE | Motorrijbewijs A | Vrachtwagen C

Andere relevante cursussen

Motor (A)

Lees meer

Auto (B)

Lees meer

Vrachtwagen (C)

Lees meer