MOTOR THEORIE HALEN?

Haal je motor theorie bij LEEUW opleidingen

Motor theorie (A)

Je hebt al een tijdje je autorijbewijs en veel praktijkervaring, daar gaat het mis mee. Onze praktijk leert dat het verstandig is om de theorie klassikaal weer op te frissen. Mocht je de theorie zelf willen kunnen halen dan kan dit door middel van e-learning. Dit e-learning pakket is te koop in onze webshop.

Voordelen LEEUW

  • Hoge kans van slagen 
  • Zinvol om te doen
  • Up-to-date lesmateriaal 

Kies een locatie:

A-Praktijkexamen voertuigbeheersing AVB Data in overleg   Individueel 160,- Voeg toe  
A-Praktijkexamen verkeersdeelname AVD Data in overleg   Individueel 291,- Voeg toe  
A-Actiepakket motor Data in overleg   1 - 2 799,- Voeg toe  
Motorrijles per 60 minuten Data in overleg   1 - 5 49,- Voeg toe  
Theorie examen Motor (A) Data in overleg   Individueel 55,- Voeg toe  

Eerst een voorproefje? plan een intest

Motorrijbewijs (A) halen?

Veel mensen hebben hun autorijbewijs al gehaald en onderschatten het examen voor de motor. Maar ondertussen is er qua regelgeving al veel veranderd en is het dus noodzakelijk hier goed voor te studeren! Bij LEEUW opleidingen kun je je motor theorie halen met behulp van een zaterdagcursus. Klassikaal zullen we de theoriestof doornemen en oefenexamens maken. En met tips van onze docenten maken we de slagingskans nog groter! Wil je zelf studeren voor je theorie-examen? Koop dan je theorieboek online.

Praktijk

Je hebt al een tijdje je autorijbewijs en veel praktijkervaring, daar gaat het mis mee. Onze praktijk leert dat het verstandig is om de theorie klassikaal weer op te frissen. Mocht je de theorie zelf willen kunnen halen dan kan dit door middel van e-learning. Dit e-learning pakket is te koop in onze webshop.

Slipcursus Motor

Andere relevante cursussen

Slipcursus auto

Lees meer