MOTOR PRAKTIJKOPLEIDING HALEN?

Haal je motorrijbewijs bij LEEUW opleidingen

Zelfverzekerd motor rijden doe je zo

De motorrijlessen van LEEUW staan bekend om de juiste mix tussen plezier en instructie. Dat deze mix geslaagd is blijkt wel uit het feit dat LEEUW al jaren het hoogste slagingspercentage in de regio heeft. 

 

Tijdens de lessen krijg je les met goed materiaal en volgt de instructeur je altijd met een volgmotor. Om vooraf te weten hoeveel lessen je nodig hebt en wat je ongeveer kwijt bent adviseren we je altijd te starten met een intest.

 

De motorrijlessen van LEEUW staan bekend om de juiste mix tussen plezier en instructie. Dat deze mix geslaagd is blijkt wel uit het feit dat LEEUW al jaren het hoogste slagingspercentage in de regio heeft.

Tijdens de lessen krijg je les met goed materiaal en volgt de instructeur je altijd met een volgmotor. Om vooraf te weten hoeveel lessen je nodig hebt en wat je ongeveer kwijt bent adviseren we je altijd te starten met een intest.

 

Voertuigbeheersing

Op ons eigen oefenterrein leer je de basisprincipes van het motorrijden. Op dit terrein kan je in alle rust de bijzondere verrichtingen oefenen die je uiteindelijk ook moet laten zien tijdens het officiële CBR praktijkexamen. Tijdens dit examen, dat overigens ook op ons eigen terrein wordt afgenomen, moet je in totaal 7 verrichtingen laten zien. Als je hiervoor geslaagd bent mag je op examen voor het examen verkeersdeelneming.

 

Verkeersdeelneming

Na het examen voor voertuigbeheersing te hebben afgelegd begin je met de praktijklessen op de openbare weg. Doordat we full-time motorinstructeurs in dienst hebben kan je altijd snel je motorrijbewijs halen. Tijdens het lessen wordt er aandacht besteed aan je kijkgedrag, plaats op de weg en je verkeersinzicht. Dit zijn de punten waar je tijdens je examen op getoetst wordt.

Voordelen LEEUW

  • Hoge slagingspercentage
  • Instructeurs volgen met de motor
  • Uniek eigen oefenterrein
  • 1 lesuur = 60 minuten
  • Snel starten

Kies een locatie:

A-Praktijkexamen voertuigbeheersing AVB Data in overleg   Individueel 167,- Voeg toe  
A-Praktijkexamen verkeersdeelname AVD Data in overleg   Individueel 299,- Voeg toe  
A - Intest Motor     1 - 2 69,- Voeg toe  
A - Motorrijles per 60 minuten Data in overleg   1 - 5 51,- Voeg toe  
A - Motor Actiepakket Data in overleg   1 - 2 799,- Voeg toe  

Eerst een voorproefje? plan een intest

Motorrijbewijs halen?

Om je motorrijbewijs te halen dien je 2 praktijkexamens af te leggen. Het eerste examen bestaat uit de basisprincipes van het motorrijden. Deze leren we je op ons afgesloten terrein. We zullen beginnen met het oefenen van de bijzondere verrichtingen. Het voordeel is dat je bij ons, als enige aanbieder in de regio, je examen ook op dit terrein aflegt. Je doet je examen dus in de omgeving die je kent van je lessen. Je motorrijbewijs halen is nog nooit zo dichtbij geweest!