Motorrijles Eindhoven

Ben jij klaar voor je eerste motorrijles in Eindhoven? Bij LEEUW opleidingen is het meer dan alleen je papiertje halen. Dankzij onze vakmensen die zich continu ontwikkelen kunnen wij de beste kwaliteit aanbieden. Tevens zijn onze instructeurs in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit geeft aan dat zij in het verleden geen bezwaar hebben gevormd voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. Met een gerust hart behaal jij je motorrijbewijs bij de motorrijschool in Eindhoven.

Een motorrijles in Eindhoven wanneer het jou uitkomt

Bij LEEUW opleidingen, de motorrijschool in Eindhoven staan wij bekend om de lesplannen op maat. Dit houdt in dat wij echt persoonlijk naar jouw behoeften kijken en inschatten hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Wil jij je motorrijbewijs halen in Eindhoven? Dan beginnen we met een intest van 2 uur. Aan de hand van deze test krijgen wij en ook jij een goed beeld van wat we kunnen verwachten en kan jouw eerste motorrijles in Eindhoven worden ingepland. Ook wanneer je je motorrijbewijs wilt halen in Eindhoven zal je een theorie- examen moeten afleggen. Wil je optimaal voorbereid op het examen verschijnen? Schrijf je dan in voor een theoriecursus.  

Om je motorrijbewijs te halen in Eindhoven dien je twee examens af te leggen

Wil je je motorrijbewijs halen in Eindhoven? Dan zal je twee praktijkexamens af moeten leggen. De eerste is ‘Praktijk AVB’. Hier zullen de bijzondere verrichtingen aan bod komen. Je rijdt over ons eigen oefenterrein waardoor jij je geheel kunt focussen op jouw handelingen. Er is namelijk geen ander verkeer aanwezig waardoor jouw slagingskans alleen vergroot wordt! Daarna is het tijd voor ‘Praktijk AVD’. Tijdens dit onderdeel ga je de weg op en wordt er aandacht besteedt aan je kijkgedrag en je verkeersinzicht. Als alles volgens plan verloopt kan je daarna hét papiertje in ontvangst nemen.
 

De motorrijschool in Eindhoven met het hoogste slagingspercentage van de regio

Kies je ervoor om je motorrijbewijs te halen in Eindhoven bij LEEUW opleidingen? Dan gaan wij er alles aan doen om jou in één keer te laten slagen. Een groot voordeel van de motorrijlessen bij LEEUW opleidingen is dat deze echt 60 minuten duren. En uiteraard kan jij je rijlessen zelf inplannen wanneer het jou uitkomt. Meer informatie vind je op de website van de motorrijschool in Eindhoven. Heb je vragen of wil je graag je eerste rijles inplannen? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 040-2647373.

Ook interessant:
Aanhangerrijbewijs BE | Taxiopleiding T | Vrachtwagen C