Intest bij LEEUW opleidingen

Wil jij binnenkort je B-rijbewijs gaan halen maar eerst zelf ervaren hoe LEEUW opleidingen te werk gaat? Of wil je weten op welk niveau jouw rijkunsten zijn? Start dan met een intest! De intest kost slechts 45 euro voor 60 minuten!

WAT DOE JE TIJDENS EEN INTEST?

Tijdens een intest is het belangrijkste onderdeel dat we bepalen op welk niveau jij bent. Aan de hand hiervan kunnen we inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Op de dag van de intest ontvangen we je graag op onze locatie in Eindhoven. Je zal dan een korte kennismaking hebben met je instructeur van die dag. Daarna ga je al meteen een stukje zelf rijden!

De intest duurt in totaal 1 uur en kost 45 euro. We starten op ons eigen parkeerterrein. Hier zul je de auto leren kennen, je stoel en spiegels goed afstellen en een gevoel krijgen bij het sturen en koppelen. Wanneer dit gelukt is gaan we de weg op!

EN WAT NA DE INTEST?

Als we een stuk hebben gereden over de openbare weg, keren we terug naar ons kantoor. Hier zullen we evalueren hoe je intest is gegaan onder het genot van een lekker kopje koffie. We zullen je voorzien van een advies over hoe wij jouw traject voor ons zien. We kunnen dan direct je opleiding plannen. Je ouders zijn hierbij ook van harte welkom!

Wil jij ook starten met een intest? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

Ik wil een intest aanvragen!

Bekijk onze rijopleidingen

Slipcursus auto

Lees meer

Vragen?

Marleen helpt je graag verder!