Camper opleiding (C1)

Iedereen die het C1 rijbewijs wil halen moet medisch gekeurd worden bij een Arbo-arts. Deze keuring verzorgen wij altijd zo snel mogelijk om er in ieder geval zeker van te zijn dat de keuring in de praktijkopleiding niet voor oponthoud zorgt. Om een beeld te krijgen hoeveel uur je nodig hebt en je een indicatie krijgt van de kosten van je volledige opleiding starten we met een intest. De intest duurt 2 uur en je ervaart hoe het is om met een groot luchtgeremd voertuig te rijden.

 

Afhankelijk van het aantal uren dat uit de intest is gekomen kan je het C1 rijbewijs al vanaf 2 dagen behalen. De praktijkopleiding wordt in dagdelen ingepland met aansluitend het praktijkexamen.

Voordelen LEEUW

  • Snel starten
  • Vanaf 2 dagen mogelijk
  • Klein lesvoertuig
  • Geen BTW
  • CBR erkende RIS instructeurs

Kies een locatie:

B-Autorijles per 60 minuten Data in overleg   Individueel 54,- Voeg toe  
B-Tussen Tijdse Toets* Data in overleg   1 - 10 275,- Voeg toe  
Basispakket auto XTRA (ADHD/ADD/Faalangs... Data in overleg   Individueel 1579,- Voeg toe  

Eerst een voorproefje? plan een intest

Camper opleiding

Speciaal theorie-examen

Voor rijbewijs C1 dien je een speciaal theorie-examen te doen. Hiervoor is een zelfstudiepakket ontwikkeld. Neem contact met ons op als je vragen hebt!

Wanneer heeft u rijbewijs C1 nodig?
Rijbewijs C1 is verplicht als je een motorrijtuig bestuurt van meer dan 3500 kg maar niet zwaarder dan 7500 kg. Dan kan een camper of een kleine vrachtauto zijn. Je mag met een kleine vrachtauto of camper ook een aanhanger trekken. De aanhanger mag niet meer wegen dan 750kg. Weegt deze meer, dan heb je rijbewijs C1E nodig. Voor deze rijlessen hebben wij speciaal een kleinere vrachtwagen met zes versnellingen.

 

Inhoud van de opleiding

 

Theorie

Ter voorbereiding op het theorie-examen is een speciaal zelfstudiepakket ontwikkeld.
Je dient examen af te leggen in de volgende vakken:

  • Verkeer en Techniek (RV1 light)
  • Administratie (R2C)

 

Medische keuring

Voor het rijbewijs C1 moet je medische gekeurd worden door een arts. Je ontvangt van het CBR een geneeskundig verslag. Ons advies is om deze keuring zo snel mogelijk te laten doen. Je kunt deze keuring door LEEUW opleidingen laten regelen.

 

Praktijk

Nadat u bent geslaagd voor de theorie, plannen we samen de praktijkopleiding in. 
Het basispakket bestaat uit 12 lessen en een praktijkexamen.