Camper opleiding (C1)

 

De rijopleiding

Wij starten de opleiding met een intest. In deze niveaubepalende test gaan we kijken hoeveel lessen je nodig hebt en wat de opleidingsduur zou kunnen zijn. Na de intest start de uiteindelijke opleiding die gegeven wordt met een Iveco Daily met een tandemassr. De lessen worden gegeven in dagdelen of in hele dagen zodat je eventueel je rijbewijs al vanaf 1 dag zou kunnen halen. Na de opleiding vind uiteindelijk het officiële CBR examen plaats.

Voordelen LEEUW

  • Mogelijk in 1 dag
  • Docenten uit de praktijk
  • Snel starten
  • Geen BTW

Kies een locatie:

C-Praktijkexamen vrachtwagen Data in overleg   Individueel 427,- Voeg toe  
Intest C-rijbewijs 120 minuten Data in overleg   Individueel 128,- Voeg toe  

Eerst een voorproefje? plan een intest

Camper opleiding

Speciaal theorie-examen

Voor rijbewijs C1 dien je een speciaal theorie-examen te doen. Hiervoor is een zelfstudiepakket ontwikkeld. Neem contact met ons op als je vragen hebt!

Wanneer heeft u rijbewijs C1 nodig?
Rijbewijs C1 is verplicht als je een motorrijtuig bestuurt van meer dan 3500 kg maar niet zwaarder dan 7500 kg. Dan kan een camper of een kleine vrachtauto zijn. Je mag met een kleine vrachtauto of camper ook een aanhanger trekken. De aanhanger mag niet meer wegen dan 750kg. Weegt deze meer, dan heb je rijbewijs C1E nodig. Voor deze rijlessen hebben wij speciaal een kleinere vrachtwagen met zes versnellingen.

 

Inhoud van de opleiding

Wij starten de opleiding met een intest. In deze niveaubepalende test gaan we kijken hoeveel lessen je nodig hebt en wat de opleidingsduur zou kunnen zijn. Na de intest start de uiteindelijke opleiding die gegeven wordt met een Iveco Daily met een tandemassr. De lessen worden gegeven in dagdelen of in hele dagen zodat je eventueel je rijbewijs al vanaf 1 dag zou kunnen halen. Na de opleiding vind uiteindelijk het officiële CBR examen plaats. 

Theorie

Ter voorbereiding op het theorie-examen is een speciaal zelfstudiepakket ontwikkeld.
Je dient examen af te leggen in de volgende vakken:

  • Verkeer en Techniek (RV1 light)
  • Administratie (R2C)

 

Medische keuring

Voor het rijbewijs C1 moet je medische gekeurd worden door een arts. Je ontvangt van het CBR een geneeskundig verslag. Ons advies is om deze keuring zo snel mogelijk te laten doen. Je kunt deze keuring door LEEUW opleidingen laten regelen.

 

Praktijk

Nadat u bent geslaagd voor de theorie, plannen we samen de praktijkopleiding in. 
Het basispakket bestaat uit 12 lessen en een praktijkexamen.