BUS RIJBEWIJS

BUSCHAUFFEUR WORDEN?
DAN HEBBEN WIJ EEN MOOI PAKKET VOOR JOU!

Boek een test en kies samen met je instructeur een lespakket!
Bij LEEUW opleidingen duurt een les 60 minuten!
 

  • Betaal nooit teveel!       
  • Pakketten op maat      
  • 95% slagingspercentage    
  • 50 jaar ervaring
Stel een vraag

STADSBUS BESTUREN?

Of touringcarchauffeur worden en de wereld ontdekken?
LEEUW opleidingen biedt je een compleet traject dat bestaat uit een theorie-, en praktijkgedeelte en een deel vakbekwaamheid. We begeleiden je stap voor stap tot buschauffeur. 

Rijlessen inplannen

WELK PAKKET PAST BIJ JOU?

Hoeveel lessen je nodig hebt hangt af van de test waarmee we starten. We starten continu met nieuwe theorieopleidingen.


 

Rijlessen inplannen

Opleiding buschauffeur Eindhoven

Ben je geïnteresseerd in een opleiding tot buschauffeur in Eindhoven? Kom dan eens langs bij LEEUW opleidingen. Naast rijbewijs B, AM4, AM2, A, BE, C1, C1E, C, CE, DE en Taxi kan je ook terecht voor rijbewijs D, oftewel de opleiding tot buschauffeur in Eindhoven. Wij bieden pakketten op maat zodat je nooit te veel betaalt. En niet geheel onbelangrijk, kies je voor LEEUW opleidingen? Dan heb je maar liefst 95% slagingskans. Wat houd je nog tegen?

De opleiding tot buschauffeur in Eindhoven in een overzicht

Het begint allemaal met de intest die je aan de start van de opleiding doet zodat wij een beeld krijgen en kunnen inschatten hoeveel lessen je nodig zal hebben. Deze test duurt 2 uur en zal plaatsvinden bij het hoofdkantoor in Eindhoven. Daarna is het tijd om de theorie onder de knie te krijgen. Dit onderdeel bestaat uit drie onderdelen, namelijk RV1, V2D en V3D. Voor RV1 en V2D hebben we speciale cursusdagen voor je ontwikkeld zodat je het examen met succes zal afleggen. Na het volgen van het lespakket is het tijd voor het CCV- praktijkexamen. Er zal op besloten terrein een examen worden afgenomen en een praktische toets dient voldaan te worden. Daarna heb je de opleiding tot buschauffeur in Eindhoven volbracht en kan je de wereld gaan ontdekken vanuit je bus. Wist je dat je je rijbewijs al vanaf 3 dagen of halve dagen kan halen? Wij passen ons geheel aan jouw wensen aan.

Wanneer start jij met de opleiding tot buschauffeur in Eindhoven?

Je kunt op ieder moment beginnen met de opleiding. Plan vandaag nog zorgvuldig jouw rijlessen in en word een professionele buschauffeur. Ben je geïnteresseerd in de intest? Vraag deze online aan of bel naar het telefoonnummer 040-2647373.

Ook interessant:
Taxiopleiding T | Motorrijbewijs A | Vrachtwagen C / CE

Meer informatie?

ANDERE RELEVANTE CURSUSSEN

Praktijk

Lees meer

Theorie

Lees meer

Vragen?

Mark helpt je graag!