BROMMOBIEL

Geen rijbewijs (meer) en toch mobiel zijn? Brommer rijden en toch droog zitten? 

Dan kies je voor de luxe van een brommobiel! 

 

  • Betaal nooit teveel!       
  • Pakketten op maat      
  • 95% slagingspercentage    
  • Ruim 55 jaar ervaring
Stel je vraag!

Safety first!

Een brommobiel besturen is anders dan een gewone brommer rijden. Daar moet je een (extra) rijbewijs voor hebben. Onze rij-instructeurs worden continu bijgeschoold zodat jij altijd de hoogste kwaliteit rijles krijgt! Een brommobielles kost € 42,-

 

Rijlessen inplannen

LES OP MAAT!

Heb je maar een paar lessen nodig of wil je juist wat extra aandacht? Geen probleem voor onze speciaal opgeleide brommobiel instructeurs! Voor de opleiding zorg je zelf voor een brommobiel.

Rijlessen inplannen

WAT LEER JE?

In een brommobiel zitten je niet alleen droog, het is ook een mooi alternatief voor mensen die geen autorijbewijs willen of kunnen halen. Een autorijles bij LEEUW opleidingen duurt een vol uur (60 min). Dat is 20% méér lestijd dan bij andere rijscholen! Al onze rij-instructeurs hebben een Verklaring Omtrent Gedrag; dat houdt in dat we werken met betrouwbare en professionele mensen. Boek een les en kom met je brommobiel naar de rijschool. 

EXAMEN

Het brommobiel-examen bestaat uit een aantal bijzondere verrichtingen. Je moet laten zien dat je goed kunt remmen, sturen en parkeren. Al deze oefeningen vinden plaats op ons eigen oefenterrein. Je komt met lessen en het examen dus niet op de openbare weg. Mocht je dat toch graag willen dan kan dat na het behalen van je examen alsnog.

Als je al een brommerrijbewijs hebt, hoef je geen theorie-examen meer te doen. Als dat niet het geval is, vind je hier meer informatie

WAT KOST HET?

Hoeveel lessen je nodig hebt is voor iedereen verschillend. Als je een persoonlijk advies wilt, neem dan even contact met ons op. We kunnen dan bijvoorbeeld een intakegesprek houden of eventueel een proefles plannen. 
Een brommobielles kost € 42,00

Betalen in termijnen kan ook!

Wist je dat je je rijbewijs ook in termijnen kunt betalen en kunt financieren? Hiervoor werken wij samen met MijnBetaalplan. Bereken direct wat dit voor jou betekent.

WIL JE MEER INFORMATIE?

ANDERE RELEVANTE CURSUSSEN

Auto (B)

Lees meer

Vragen?

Marieke helpt je graag verder!