Theorie

Om het brommobiel rijbewijs te halen, heb je een brommobiel rijbewijs theorie certificaat nodig. Om je hiervoor goed voor te bereiden kan dit door een e-learning cursus te volgen die je via onze webshop kunt aanschaffen. Het e-learning pakket behandeld alle onderwerpen van het CBR theorie-examen. Verder bevat het uitgebreide e-learning pakket nog over 8 actuele complete examentrainingen om je zo goed mogelijk voor het examen voor te bereiden.  Om je theorie te behalen is het ook mogelijk om privé lessen te volgen.

Praktijk

In een brommobiel zit je niet alleen droog, het is ook een mooi alternatief voor mensen die geen autorijbewijs willen of kunnen halen. De lessen worden met je eigen brommobiel gegeven op ons trainingscentrum waar ook de praktijkexamens worden afgenomen.

Praktijkexamen

Om praktijkexamen te mogen afleggen moet je eerst het theoriecertificaat hebben behaald. Dit examen duurt een half uur. Tijdens dit praktijkexamen brommobiel word je op ons eigen effenterrein uitsluitend beoordeeld op voertuigbeheersing. Verkeersdeelname wordt tijdens het examen niet getoetst.