De eerste stap voor het halen van je scooter rijbewijs in Eindhoven is het halen van het theorie-examen!

Om het bromfiets rijbewijs te halen, heb je een scooter / brommer theorie certificaat nodig.

 

Om je hiervoor goed voor te bereiden kan dit door een e-learning cursus te volgen die je via onze webshop kunt aanschaffen. Het e-learning pakket behandeld alle onderwerpen van het CBR theorie-examen. Verder bevat het uitgebreide e-learning pakket nog over 8 actuele complete examentrainingen om je zo goed mogelijk voor het examen voor te bereiden.

 

Om je theorie te behalen is het ook mogelijk om privé lessen te volgen. 

 

Voordelen LEEUW

  • E-learning
  • Privéles mogelijk
  • Snel geslaagd!

Kies een locatie:

AM-Basispakket bromfiets Data in overleg   1 - 3 307,- Voeg toe  
Bromfiets theorie examen (AM) Data in overleg   Individueel 55,- Voeg toe  

Eerst een voorproefje? plan een intest

Bromfiets theorie

Er zijn verschillende manieren om je voor te bereiden op het theorie-examen. Zo kan je de theorie zelf leren via e-learning of via een boek. Kijk even in onze webshop voor de mogelijkheden.

Theoriecursus

Je ervoor kiezen om een theoriecursus te volgen. De cursus duurt 1 dag waarbij alle stof wordt uitgelegd en proefexamens geoefend worden. De cursus start maandelijks. Let wel op dat het theoriecertificaat 1,5 jaar geldig is.


De eerste stap op weg naar het Bromfietsrijbewijs is het behalen van de theorie. Na het volgen van de theoriecursus doe je theorie-examen bij het CBR. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen, waarvan je er minimaal 44 goed dient te hebben om te slagen. Het theorie-examen wordt in overleg met jou gepland, ze weet je zeker dat je theorie-examen gaat doen wanneer het jou uitkomt!