De eerste stap voor het halen van je scooter rijbewijs in Eindhoven is het halen van het theorie-examen!

Om het bromfiets rijbewijs te halen, heb je een scooter/ brommer theorie certificaat nodig.

Om je zo goed mogelijk op het theorie-examen voor te bereiden kun je bij LEEUW opleidingen je theorie opleiding volgen.

Met onze unieke methode haal jij je bromfiets theorie in 1 dag! We gaan je examengericht trainen en voorbereiden op je examen. De cursus wordt op een zaterdag gegeven en daarna op een doordeweekse dag is het examen. Ook het examen is in deze cursus voor je geregeld.

De theorieopleiding is ook mogelijk in privéles, voor bijvoorbeeld moeilijk lerende of anderstaligen.

Wil jij je theorie zélf leren en heb je hiervoor lesmateriaal nodig dan is dit bij ons verkrijgbaar. Neem hiervoor contact met ons op via tel. 040-2647373 of stuur een mail naar info@leeuwopleidingen.nl 

 

Voordelen LEEUW

  • E-learning
  • Privéles mogelijk
  • Snel geslaagd!

Kies een locatie:

AM-Basispakket bromfiets 2020     Individueel 337,- Voeg toe  
AM-Bromfiets Intest     1 - 2 47,- Voeg toe  

Eerst een voorproefje? plan een intest

Theoriecursus

Je kunt ervoor kiezen om een theoriecursus te volgen. De cursus duurt 1 dag waarbij alle stof wordt uitgelegd en proefexamens geoefend worden. De cursus start maandelijks. Let wel op dat het theoriecertificaat 1,5 jaar geldig is.


De eerste stap op weg naar het Bromfietsrijbewijs is het behalen van de theorie. Na het volgen van de theoriecursus doe je theorie-examen bij het CBR. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen, waarvan je er minimaal 44 goed dient te hebben om te slagen. Het theorie-examen wordt in overleg met jou gepland, ze weet je zeker dat je theorie-examen gaat doen wanneer het jou uitkomt!