Praktijkopleiding

Na het theoriecertificaat behaald te hebben is het dan eindelijk zover. De volgende stap is je praktijkopleiding.

 

Je kan dit met een dagopleiding doen of je kan de opleiding in eigen tempo volgen. Wij starten altijd met een intest om te kijken hoeveel lessen je exact nodig hebt. Samen met een andere cursist wordt je begeleid door een professionele instructeur die jouw instructies geeft via een radioverbinding.

 

De uiteindelijke opleiding wordt gestart vanaf ons eigen oefenterrein zodat je in een veilige rustige omgeving kunt starten. De lessen plannen we in blokken met aaneengesloten het praktijkexamen.

 

Klik om je aan te melden op een van onderstaande opleidingen of boek een intest.

Voordelen LEEUW

  • Gave scooters 
  • Lessen wanneer jij wil 
  • Direct starten 
  • Eigen oefenterrein 
  • Voordelig lestarief 

Kies een locatie:

AM-Basispakket bromfiets 2020     Individueel 337,- Voeg toe  
AM-Bromfiets Intest     1 - 2 47,- Voeg toe  

Eerst een voorproefje? plan een intest

Bromfiets

Als je bij LEEUW je bromfiets rijbewijs haalt, heb je nog een extra voordeel. Wij zitten met onze locatie midden in het CBR examengebied. Dit betekend dat je niet vanuit een dorp naar het examengebied moet rijden. Dat kost je veel extra lestijd. Iedere les vanuit LEEUW is dus 100% benut. 

Snel starten

Wij van LEEUW opleidingen staan al in de startblokken. Wil je snel beginnen wacht dan niet langer maar schrijf je in voor een intest!

Om uiteindelijk je rijbewijs te halen moet je zowel theorie, als praktijkexamen afleggen. Het scooter /  bromfiets examen duurt 45 minuten, waarvan je ongeveer 25 minuten op de openbare weg een route aflegt. Tijdens het examen kijkt de examinator o.a. naar je beheersing van de bromfiets, kijkgedrag, inhalen, toepassen voorrangsregels en hoe je omgaat meet kruispunten en rotondes. Wij zorgen er uiteraard voor dat je goed voorbereid op het bromfiets examen komt!