Je bromfietsrijbewijs halen

Je wilt je brommer of scooter rijbewijs halen en met het lekkere weer heerlijk met je scooter op pad? Dan doe je eerst theorie examen. Als je bent geslaagd ga je de praktijkopleiding volgen, waarbij je aan het eind van de dag het praktijkexamen aflegt. Je mag al vanaf 15,5 jaar theorie-examen doen. Vanaf 16 jaar mag je starten met rijlessen en praktijkexamen doen.

  • De tarieven zijn inclusief verzekering tegen schade of letsel
  • De pakketten kunnen in 3 termijnen betaald worden

Theorie

Om het bromfiets rijbewijs te halen, heb je een scooter / brommer theorie certificaat nodig. Om je hiervoor goed voor te bereiden kan dit door een e-learning cursus te volgen die je via onze webshop kunt aanschaffen. Het e-learning pakket behandeld alle onderwerpen van het CBR theorie-examen. Verder bevat het uitgebreide e-learning pakket nog over 8 actuele complete examentrainingen om je zo goed mogelijk voor het examen voor te bereiden.  Om je theorie te behalen is het ook mogelijk om privé lessen te volgen. 

 

Praktijk

Na het theoriecertificaat is het eindelijk zover. De volgende stap is je praktijkopleiding. Je kan dit met een dagopleiding doen of je kan je opleiding in eigen tempo volgen. Weet je niet zeker of je geschikt bent voor een dagopleiding volg dan een intest ,in deze intest kunnen we kijken hoeveel lessen je exact nodig hebt. De opleiding wordt gegeven door TOP instructeurs die in het bezit zijn van de juiste papieren maar ook van een VOG. Je instructeur bereidt je goed voor direct in het examengebied.