Bromfietsrijbewijs

Plan direct een intest

Nooit meer fietsen al vanaf € 289,-!

Je wilt je brommer of scooter rijbewijs halen en met het lekkere weer heerlijk met je scooter op pad? Dan doe je eerst theorie examen. Als je bent geslaagd ga je de praktijkopleiding volgen, waarbij je aan het eind van de dag het praktijkexamen aflegt. Je mag al vanaf 15,5 jaar theorie-examen doen. Vanaf 16 jaar mag je starten met rijlessen en praktijkexamen doen.

 

Theorie

Er zijn verschillende manieren om je voor te bereiden op het theorie-examen. Zo kan je de theorie zelf leren via e-learning of via een boek. Kijk even in onze webshop voor de mogelijkheden.

Je ervoor kiezen om een theoriecursus te volgen. De cursus duurt 1 dag waarbij alle stof wordt uitgelegd en proefexamens geoefend worden. De cursus start maandelijks. Let wel op dat het theoriecertificaat 1,5 jaar geldig is.

 

Praktijk

Na het theoriecertificaat is het eindelijk zover. De volgende stap is je praktijkopleiding. Je kan dit met een dagopleiding doen of je kan je opleiding in eigen tempo volgen. Weet je niet zeker of je geschikt bent voor een dagopleiding volg dan een intest ,in deze intest kunnen we kijken hoeveel lessen je exact nodig hebt. De opleiding wordt gegeven door TOP instructeurs die in het bezit zijn van de juiste papieren maar ook van een VOG. Je instructeur bereidt je goed voor direct in het examengebied.

 

  • Betaal nooit teveel!       
  • Pakketten op maat      
  • 95% slagingspercentage    
  • Ruim 55 jaar ervaring
Stel je vraag!

Dagopleiding

Slaagde je reeds voor je theorie, dan haal je bij LEEUW opleidingen snel je brommerrijbewijs! Al voor € 289,- heb je een pakket van vier brommerlessen van zestig minuten én een praktijkexamen. Je kunt ook losse lessen nemen: die zijn € 42,- per vol uur.

Dagopleiding plannen

Intest

Boek nu een intest op ons eigen afgesloten terrein. Samen bekijken we hoeveel lessen je nodig hebt zodat je nooit te veel betaalt. Een intest kost € 45,-. Bij LEEUW opleidingen duurt een les een vol uur (60 min). Dat is 20% méér lestijd dan bij andere rijscholen! 

Intest plannen

Betalen in termijnen kan ook!

Wist je dat je je rijbewijs ook in termijnen kunt betalen en kunt financieren? Hiervoor werken wij samen met MijnBetaalplan. Bereken direct wat dit voor jou betekent.

Vragen?

Marieke helpt je graag verder!