BE praktijkopleiding

Duo opleiding

 

Heb je voldoende ervaring met het (achteruit) rijden met een aanhanger? Dan kan je samen met een andere cursist een duo opleiding volgen. Je dient zelf te zorgen voor een duo-cursist. Deze andere cursist kan uiteraard ook een collega/vriend zijn. Samen begin je in de ochtend en samen doe je op dezelfde dag examen bij het CBR. Deze duo opleiding is niet voor mensen zonder ervaring!

 

Individuele dag opleiding

 

Tijdens de 1-daagse opleiding leer je hoe je op een veilige wijze kunt deelnemen aan het verkeer met een aanhangwagen. Ook de bijzondere verrichtingen maken deel uit van het officiële examen. De 1-daagse BE opleiding is een intensieve dag en enige ervaring met het rijden met aanhanger is gewenst.

 

LET OP: Vul direct je gezondheidsverklaring in!

Wil je je aanmelden voor de dagopleiding vul dan direct je gezondheidsverklaring in! Door middel van deze verklaring beoordeelt het CBR of je geschikt bent om te rijden. Zonder verklaring van geschiktheid kunnen wij geen praktijkexamen BE voor je reserveren. Vul deze verklaring direct in zodat je opleiding geen vertraging oploopt en jij examen kan doen op de afgesproken dag. De verklaring kan je invullen op http://mijn.cbr.nlwaar je door middel van je Digid. Mocht je een ja moeten invullen op een van de vragen dan adviseren wij je om eerst het oordeel van het CBR af te wachten voordat we de opleiding gaan inplannen

Voordelen LEEUW

  • Hoog slagingspercentage
  • Nieuwe voertuigen
  • Ruim 55 jaar ervaring
  • Snel starten
  • Voordelig lestarief
  • CBR erkende RIS instructeurs

Kies een locatie:

BE-Intest     Individueel 58,- Voeg toe  
BE-Dagopleiding     Individueel 588,- Voeg toe  
BE-Dagopleiding Duo Data in overleg   2 - 2 414,- Voeg toe  

Eerst een voorproefje? plan een intest

HOE ZIET DE CURSUSDAG ER UIT?

Op de dagopleiding oefen je alle facetten van het rijden met aanhangwagen. Als je die onder de knie hebt, leg je één of meer keer een examenroute af. Je instructeur begeleidt je intensief zodat je uiteindelijk fluitend met de aanhanger overweg kunt. Door die persoonlijke begeleiding krijg je uiteindelijk alle disciplines perfect onder de knie!

WAT KOST HET?

Tijdens een intest krijg je een persoonlijk advies van je instructeur over het benodigde aantal lessen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!