Taxichauffeur worden

Wil jij ook altijd al meer contact met klanten? En een afwisselende baan waarbij geen één dag hetzelfde is? Dan moet je taxichauffeur worden! Als taxichauffeur moet je over een aantal eigenschappen beschikken die je kan aantonen middels een diploma. Dit diploma, ofwel de Taxipas, kun je snel en goedkoop halen bij LEEUW opleidingen.

Hoe kan ik taxichauffeur worden?

Om taxichauffeur te worden heb je een taxipas nodig. Deze moet in je bezit zijn binnen één maand na indiensttreding. Met een taxipas kun je aantonen dat je over een klantgerichte houding beschikt en dat je weet wat het vak taxichauffeur inhoudt.

Bij LEEUW opleidingen kun je je taxipas halen met het Taxi Totaal Pakket. Dit pakket bestaat uit vier praktijklessen, een theorieboek, online examentraining en een theorie en praktijkexamen. Je betaalt voor dit gehele traject maar €699,-! Zo kun jij dus voor een mooie prijs taxichauffeur worden!

Wat moet ik leren als taxichauffeur?

Wanneer je start met een opleiding tot taxichauffeur ontvang je van ons een theorieboek. Hierin staat alles wat je moet weten. Met de online examentraining kun je je goed voorbereiden op het theorie examen.

De rijlessen vinden plaats in je eigen auto. Deze moet voldoen aan een aantal eisen die door het CBR zijn opgesteld. Wanneer je geen auto kunt regelen die aan deze eisen voldoet, kunnen wij je altijd verder helpen.

Naast leren uit het theorieboek, leren we je ook van alles tijdens de rijlessen. Enkele zaken die aan bod komen zijn bijvoorbeeld de wetgeving, administratie, veiligheid, hoe te handelen bij ongevallen, problemen met klanten, topografische kennis, enzovoorts. Je leert dus alle aspecten die benodigd zijn om een goede taxichauffeur te worden.

 

Wil jij ook een goede taxichauffeur worden? Neem dan contact op met LEEUW opleidingen! Wij kunnen je helpen met je taxipas!

Ik heb een vraag Ik wil taxichauffeur worden!