Hoe vind je de beste Rijschool in Eindhoven?

Ben jij opzoek naar een Rijschool in Eindhoven? Je wilt graag je rijbewijs halen, maar je weet nog niet bij welke rijschool je moet gaan. Wij, bij Leeuw Opleidingen, hebben even voor je op een rijtje gezet waar je allemaal op moet letten.

Waar moet je op letten bij het zoeken naar een rijschool?

Let op de lestijden

Bij veel rijscholen is een lesuur niet volledig 60 minuten. De oorzaak hiervan is dat de docenten eerder stoppen met de les, of dat ze te laat aankomen. Dit is natuurlijk erg jammer, je betaalt namelijk wel voor hele uren. Controleer goed bij rijscholen hoe dit geregeld wordt, dan krijg je in elk geval waar voor je geld.

Goede instructeurs

Sommige rijscholen in Eindhoven hebben instructeurs die weinig ervaring en/of kennis hebben. Kijk daarom goed naar wat een rijschool te vertellen heeft over haar instructeurs. Je kan bijvoorbeeld letten op RIS-certificering en of de instructeurs jaarlijks worden getoetst door het CBR.

Veiligheid

Niet elke rijschool in Eindhoven neemt het super serieus om bijvoorbeeld een Apk-keuring op tijd te laten doen. Dit is voor je eigen veiligheid natuurlijk niet zo handig. Kijk goed waar de auto’s perfect onderhouden zijn, of zelfs nieuw.

Niet alleen fysieke veiligheid is belangrijk, maar ook financiële veiligheid. Omdat rijlessen vaak van tevoren worden betaald, is het wel belangrijk dat een rijschool goed met het betaalde geld kan omgaan. Voor jouw eigen financiële veiligheid is het ook erg belangrijk dat een rijschool goed verzekerd is. Het is van groot belang dat de voertuigen verzekerd zijn voor zowel de cursist als de omgeving.

Nu opzoek naar een rijschool in Eindhoven

Heb je genoeg informatie om opzoek te gaan naar een rijschool? Hou deze punten goed in gedachten bij het zoeken. Het kan zijn dat er rijscholen in Eindhoven zijn die een stuk goedkoper zijn dan anderen. Echter zijn goedkopere uurtarieven minder belangrijk dan prettige en veilige leeromgeving.

Kijk gerust rond op onze website. Wij hebben voor allerlei soorten rijbewijzen lessen in de aanbieding. Als je benieuwd bent hoe wij scoren qua de eerdergenoemde aandachtspunten, neem dan even een kijkje bij de 5 Gouden Leeuwen.

Heb je een vraag?