Haal je motorrijbewijs bij LEEUW opleidingen

Droom jij ook van vrijheid en lekkere lange ritten in de buitenlucht? Dan is motorrijden echt iets voor jou! Schrijf je nu in voor een proefles en haal je motorrijbewijs bij LEEUW opleidingen!
 

  • Betaal nooit teveel!       
  • Pakketten op maat
  • Lessen wanneer het jou uitkomt
  • Hoogste slagingspercentage van de regio
  • Ruim 55 jaar ervaring

JE MOTORRIJBEWIJS HALEN IN STAPPEN

Stap 1. Intest

Tijdens de intest, leer jij ons kennen en wij jou. Eén van onze instructeurs zal gedurende 2 uur bekijken hoeveel lessen je nodig hebt om je motorrijbewijs te halen en wat dit jou dus gaat kosten. Er wordt dan meteen een lesplan opgesteld en je lessen worden ingepland. 

Stap 2. Motor theorie halen

De tweede stap voor je motorrijbewijs is het theorie-examen. Veel mensen hebben hun autorijbewijs al gehaald en onderschatten het examen voor de motor. Maar ondertussen is er qua regelgeving al veel veranderd en is het dus noodzakelijk hier goed voor te studeren! Bij LEEUW opleidingen kun je je motor theorie halen met behulp van een zaterdagcursus. Klassikaal zullen we de theoriestof doornemen en oefenexamens maken. En met tips van onze docenten maken we de slagingskans nog groter! Wil je zelf studeren voor je theorie-examen? Koop dan je theorieboek online.

Stap 3. Praktijk AVB

Om je motorrijbewijs te halen dien je 2 praktijkexamens af te leggen. Het eerste examen bestaat uit de basisprincipes van het motorrijden. Deze leren we je op ons afgesloten terrein. We zullen beginnen met het oefenen van de bijzondere verrichtingen. Het voordeel is dat je bij ons, als enige aanbieder in de regio, je examen ook op dit terrein aflegt. Je doet je examen dus in de omgeving die je kent van je lessen. Je motorrijbewijs halen is nog nooit zo dichtbij geweest!

Stap 4. Praktijk AVD

Ter voorbereiding op je tweede praktijkexamen ga je de openbare weg op. Je dient in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat voordat je op de openbare weg mag lessen. Tijdens deze lessen wordt er aandacht besteed aan je kijkgedrag en je verkeersinzicht. De lessen vinden plaats in Eindhoven waardoor het ook tijdens dit examen bekend terrein is!

 

 

Vragen?

Marieke helpt je graag verder!